questions

A. NAND
B. OR
C. NOT
D. NOR
A. 4
B. 5
C. 1
D. 2
A. using Boolean algebra
B. using a truth table
C. TTL logic
D. symbolic reduction
A. F = AC AD
B. F = CD AD
C. F = BC AB
D. F = ABD ABC CD
A. It may reduce the number of inputs required.
B. It may reduce the number of gates.
C. all of the above
D. It may make it easier to understand the overall function of the circuit.
A. 3S
B. 2S
C. 1, 2, 4, 8, etc.
D. 4S
A. associative
B. distributive
C. Boolean
D. commutative
A. DPDT switch
B. rotary switch
C. single-pole relay
D. linear stepper
A. 8421 code
B. nine's-complement code
C. Gray code
D. excess-3 code
A. display driver
B. BCD matrix
C. decoder
D. encoder
A. active-HIGH
B. active-LOW
C. to a high impedance
D. to an open
A. A bubble indicates active-LOW
B. A bubble indicates active-HIGH.
C. A square indicates active-LOW.
D. A square indicates active-HIGH
A. 4
B. 8
C. 1
D. 2
A. 6
B. 4
C. 10
D. 8
A. 6
B. 5
C. 4
D. 3
A. Infrared rays.
B. Ultraviolet rays.
C. Intense heat radiations
D. Burst of microwaves
A. 4
B. 2
C. 16
D. 8
A. 10
B. 16
C. 4
D. 8
A. the lower value
B. the higher value
C. both of the inputs
D. neither of the inputs